Nemusíš byť vyučený kuchár, aby si pracoval na svojom sne v kuchyni. Ak tvoja motivácia nie je len o peniazoch, máš chuť učiť sa a vzdelávať pod vedením skúseného šéfkuchára, tu je tvoja príležitosť.
Získaj skúsenosti vo varení, príprave špeciálnych eventov, jedál zo svetových kuchýň, streetfoodov a bistier, staň sa machrom vo fermentácii, zaváraní a výrobe gastro produktov. Dostaneš možnosť uviesť svoje vlastné jedlá v našej ponuke, zistíš ako pestovať a použiť rôzne druhy lokálnej ale aj exotickej zeleniny.
Staň sa súčasťou tímu mladých nadšených kuchárov/nekuchárov, poď s nami rozbehnúť kuchyňu v ikonickom podniku v srdci Košíc. TBCK je nový koncept kuchyne v najväčšom kultúrnom centre na Slovensku.
Čo od teba očakávame?
Čistotu na pracovisku (!!), flexibilitu, zdravotný preukaz, schopnosť pracovať pod nátlakom, základnú komunikáciu v slovenčine (nie je problém ani angličtina), šetrné hospodárenie s potravinami, zodpovednosť a tímovú spoluprácu.
Čo privítame:
-
vítané sú základné schopnosti ako je práca s nožom,
-
výučný list nie je podmienkou,
-
práca je vhodná aj pre absolventov hotelových akadémií, ako aj pre študentov, ktorých priťahuje gastronómia a práca v kuchyni,
-
nehľadáme vyškolených kuchárov ale ľudí s motiváciou pracovať a v budúcnosti sa začleniť do kuchárskeho sveta,
-
akýkoľvek ročník narodenia je vítaný, vek je len číslo,
-
schopnosť byť v práci stále včas.
Všetko ostatné ťa naučíme.
Tvojou odmenou bude mzda 4 eur v čistom + variabilná zložka podľa predaja,
zľava na konzumáciu v TBCK (bar a kuchyňa),
vstup na koncerty a iné kultúrne akcie v Tabačke,
a veľké množstvo nových skúseností 🙂
Napíš nám, prečo by si to s nami chcel skúsiť a pripoj aj nejaké informácie o sebe.
Všetko pošli na e-mail: matej@tabacka.sk, do predmetu napíš TBCK.